Промова країни, яка програє – Подоляк висловився про Путіна на параді

Промова президента РФ Володимира Путіна на параді була промовою країни, яка програє.

Радник голови офісу президента Михайло Подоляк сказав про це в ефірі телемарафону.

Сказав, що в України буде перемога тоді, коли Росія остаточно програє. Україна є символом закінчення пихи Російської Федерації.

“Навіть 9 травня зараз виглядає для Росії трагедійно. Вони вже самі не вірять у свою перемогу. 70 днів війни, коли вони хотіли поставити Україну на коліна, не дали їм великих перемог. У них багато є трагедій на рівні родин, про які вони вже не можуть мовчати”, – сказав Подоляк.

У промові Путіна немає ніякої ключової ідеї, лише набір слів. Путін з нею виглядає дуже дивно, бо це промова країни, яка програє. Кремль втратив креатив, може лише погрожувати ядерною зброєю, додав радник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Красною площею крокують навіть ґвалтівники тварин” – МЗС про парад у Москві

Подоляк попередив, що Росія непередбачувана, у неї є ресурси. Отримує гроші від нафти. Вона буде атакувати українські міста ракетами. І Кремлю не важливо, скільки військових вб’ють.

У Москві відбувся парад з нагоди 9 травня. Під час виступу президент Росії Володимир Путін не оголосив ані “війну” Україні, ані загальну мобілізацію. Промова диктатора була незвично короткою. Сказав, що агресія проти України була “вимушеною”.