Звезли із собою масовку із червоними прапорами: окупанти вийшли на парад у Херсоні

У тимчасово захопленому Херсоні російські окупанти вийшли на парад.

Терористи створюють картинку для телебачення. У парку Слави зібрали невелику масовку із червоними прапорами. Про це повідомляють у місцевих Telegram.

“Росіяни для масовки на акцію в Херсоні з відзначення 9 травня завозять акторів із тимчасово окупованого Сімферополя і так званої ДНР”, – зазначили у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 9 травня.

Загарбники проводять акцію “Бессмертный полк”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для звільнення Херсону вб’ють стільки росіян, скільки треба буде – Подоляк

Військові РФ і місцеві колаборанти активно готувалися до святкування 9 травня. У всіх великих містах вони розвісили бігборди й сітілайти з радянською символікою і закликом долучитися до ходу “Бессмертного полка”. У Херсоні на площі Свободи загарбники встановили сцену й фотографії радянських часів.

Напередодні зазначали, що російські військові та колаборанти намагаються організувати “святкування” 9 травня в містах тимчасово окупованої Херсонщини. Для потрібної їм “картинки” сцени облаштовують на центральних площах міст і привозять глядачів, щоб російські пропагандисти змогли відзняти “масове святкування” Дня Перемоги.

6 травня під час концерту “военного ансамбля песни и пляски” в Скадовську пошкодили тротуарну плитку. До міста завезли автобуси з глядачами. Були й кілька десятків місцевих жителів.