У Росії знайшли мертвим колишнього топменеджера компанії “Лукойл” – ЗМІ

У Росії знайшли мертвим екстопменеджера нафтової компанії “Лукойл” Олександра Суботіна.

Смерть мільярдера в Митищах Московської області нібито настала після антипохмільного сеансу в шамана, повідомляє російський проєкт новин Mash у Telegram.

“Шамана Магуа і його дружину росіянин давно знав і часто користувався їхніми послугами. Раптово йому стало зле, прихопило серце. Господар вирішив не викликати швидку, застосував старий добрий корвалол і уклав мільярдера спати в підвал. Там, серед окультної мішури, Суботін помер”, – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Лукойл” зупиняє свої заводи в Росії

Шаман із дружиною приймали клієнтів у звичайному приватному будинку, пропонуючи “лікування” отруйними жабами. Вони також використовували кров півнів і викликали духів.

Суботін – колишній член правління ТОВ “Торговий дім Лукойл” і рідний брат колишнього віцепрезидента компанії “Лукойл” Валерія Суботіна.

Це не перший випадок смертей колишніх і чинних російських топчиновників. В іспанському місті Льорет-де-Мар знайшли тіло колишнього топменеджера найбільшої російської приватної компанії з видобутку газу “Новатек” Сергія Протосені. Тіла дружини й дочки Протосені з ножовими пораненнями також були виявлені в кімнатах вілли, яка належала родині.

Напередодні в Москві у власній квартирі були знайдені мертвими колишній віцепрезидент російського Газпромбанку Владислав Аваєв, його дружина й дочка. За попередніми даними, Аваєв спочатку застрелив сім’ю, а потім себе.

У Росії знайшли мертвою сім’ю мільярдера Василя Мельникова. Дружина, чоловік і двоє їхніх синів 10 і 4 років зарізані в елітній квартирі в центрі Нижнього Новгорода. У загиблих дітей і жінки виявили ножові поранення. Тіло чоловіка було у ванній. Загиблий – власник компанії “Медстом”, яка займалася постачанням обладнання та матеріалів для лабораторій і медустанов. За однією з версій, бізнесмен страждав на депресію через фінансовий крах. Тому вбив дружину й дітей, після чого скоїв самогубство.

У селищі Ленінське під Санкт-Петербургом знайшли мертвим Леоніда Шульмана – главу транспортної служби “Газпром Інвест”. 25 лютого в цьому ж елітному селищі виявили труп Олександра Тюлякова. Він працював заступником гендиректора розрахункового центру Газпрому з корпоративної безпеки.