В Росії знайшли мертвим колишнього топменеджера “Лукойлу” – ЗМІ

У Росії знайшли мертвим екстопменеджера нафтової компанії “Лукойл” Олександра Суботіна.

Смерть мільярдера у Митищах Московської області нібито настала після антипохмільного сеансу у шамана, повідомляє російський проєкт новин Mash у Telegram.

“Шамана Магуа і його дружину росіянин давно знав і часто користувався їхніми послугами. Раптово йому стало недобре, прихопило серце. Господар вирішив не викликати швидку, застосував старий добрий корвалол і уклав мільярдера спати в підвал. Там, серед окультної мішури, Суботін помер”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Лукойл” зупиняє свої заводи в Росії

Шаман та його дружина приймали клієнтів у звичайному приватному будинку, пропонуючи “лікування” отруйними жабами. Зазначають, що вони також використовували кров півнів і викликали духів.

Суботін – колишній член правління ТОВ “Торговий дім Лукойл” і рідний брат колишнього віцепрезидента “Лукойлу” Валерія Суботіна.

Це не перший випадок смертей колишніх та чинних російських топчиновників. В іспанському місті Льорет-де-Мар знайшли тіло колишнього топменеджера найбільшої російської приватної компанії з видобутку газу “Новатек” Сергія Протосені. Тіла дружини та дочки Протосені з ножовими пораненнями також були виявлені в кімнатах вілли, яка належала родині.

Напередодні у Москві у власній квартирі були знайдені мертвими колишній віцепрезидент російського “Газпромбанку” Владислав Аваєв, його дружина і дочка. За попередніми даними, Аваєв спочатку застрелив свою сім’ю, а потім наклав на себе руки.

У Росії знайшли мертвою сім’ю мільярдера Василя Мельникова. Жінка, чоловік та їх двоє їхніх синів 10 і 4 років були зарізані в елітній квартирі у центрі Нижнього Новгорода. У загиблих дітей та жінки виявили ножові поранення. Тіло чоловіка було у ванній. Загиблий – власник компанії “Медстом”, яка займалася постачанням обладнання та матеріалів для лабораторій та медустанов. За однією з версій, бізнесмен страждав на депресію через фінансовий крах. Тому убив свою дружину і дітей, після чого наклав на себе руки.

У селищі Ленінське під Санкт-Петербургом знайшли мертвим Леоніда Шульмана – главу транспортної служби “Газпром Інвест”. 25 лютого в цьому ж елітному селищі виявили труп Олександра Тюлякова. Він працював заступником гендиректора Єдиного розрахункового центру “Газпрому” з корпоративної безпеки.