На Запоріжжі окупанти розстріляли власні авто, щоб не їхати на фронт

На Запоріжжі в тимчасово окупованих Пологах російські військові розстріляли свої автомобілі, аби не їхати на лінію фронту. Загарбники повідомили, що це нібито зробили представники руху опору на тимчасово окупованій території Запорізького краю.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація в Тelegram. 

«За повідомленням від місцевих жителів, у Пологах російські військові розстріляли біля 20-ти своїх автомобілів, тільки щоб не їхати на лінію фронту, сказавши, що це зробили представники руху опору на тимчасово окупованій території Запорізького краю», – йдеться в повідомленні.

Напередодні 9 травня на вулицях тимчасово окупованого Токмака масово почали з‘являтися листівки з написом «Перемогли нацизм – переможемо і рашизм».

Раніше в Запоріжжі затримали російського льотчика, який після початку повномасштабного вторгнення РФ переховувався, вдавав із себе пенсіонера цивільної авіації та міг коригувати російський вогонь по Україні.

Російська армія почала активно застосувати ракетні та авіаудари по Запорізькій області, зокрема по містах Гуляйполе та Оріхів, також стріляє з артилерії.