“Ядерною хр*нню їх усіх спалити” – окупанти розповідають про неофіційні накази Путіна

Російські окупанти розповідають своїм дружинам про “неофіційний наказ” президента РФ Володимира Путіна до 9 травня закінчити війну.

У разі невдачі, він хоче застосувати ядерну зброю, повідомляє у Telegram Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Путін віддав наказ неофіційно, щоб до 9 травня все це на хр*н закінчити. Якщо до 9 не закінчимо, то ядерною хр*нню їх усіх спалити і хай здохнуть всі на хр*н”, каже окупант своїй дружині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вже не готова застосовувати ядерну зброю – західні аналітики

Натомість, самі військові не дуже сподіваються на майбутні перемоги та скаржаться на великі втрати: “Не знаю за яким планом там іде. Але тут просто п… тут відбуваються просто такі страшні речі. Нас вчора накрили. Два 200-х, шість 300-х. Одним залпом”.

В Росії починають усвідомлювати, які жахіття коять окупанти в Україні.

“Гірше Чечні. Зараз йде найстрашніша війна в історії. У нас Covid-19, парадів не було. Пережили. А тут таке становище. Вони спеціально чи що?” каже подруга окупанта.

Центральне розвідувальне управління США не бачить ознак того, що Росія готується застосувати тактичну ядерну зброю проти України. Однак, не можна ставитися легковажно до такої можливості.