Ракетний обстріл Миколаївщини: 27 людей отримали поранення

У суботу, 7 травня, російські окупанти обстріляли територію Миколаївщини.

Ракети прилетіли, зокрема, в Миколаїв, Вознесенськ, Очаків, в житлові квартали. Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва у Telegram.

Є тяжко поранені і загиблі. Одна з загиблих літня жінка, яка все життя працювала вчителькою російської мови і літератури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи обстріляли Миколаївщину: багато поранених

“У ті дні, коли весь світ згадує жертв фашистів у Другій світовій війні, русня їх переплюнула. Гітлерівські фашисти знищували книжки путінські рашисти цілі бібліотеки. Руzкій мір прийшов, щоб вбити вчительку рос.мови і літератури? Тварюки, ваші пращури, перевертаються у трунах і ви ніколи не відмиєте руки від крові!”, – написала Замазєєва.

Загалом, за минулу добу на Миколаївщині отримали поранення 27 людей. Дітей серед постраждалих немає

На ранок 8 травня, в миколаївських лікарнях знаходяться 159 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Миколаїв не сходить з інформаційних хронік. Місто постійно обстрілюють, росіяни все ще намагаються взяти його в облогу. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви чи поранених серед цивільного населення в самому місті та Миколаївській області

Російські терористи розбомбили 19 квітня лікарню в Баштанці на Миколаївщині. Від початку російського вторгнення в області зафіксували пошкодження 2561 цивільного об’єкта.