Візит Байдена в Україну був би важливим сигналом – Зеленський

Президент США Джо Байден постійно висловлює підтримку Україні та робить усе можливе, щоб збільшити розмір допомоги нашій армії та пришвидшити процес її надання.

На думку Володимира Зеленського, Байдену варто приїхати в Україну та на власні очі побачити наслідки всіх звірств, які коять в Україні російські окупанти. І це був би дуже важливий сигнал для нашого народу, заявив глава держави в інтерв’ю Fox News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відреагував на чутки навколо “оголошення війни” Путіним 9 травня

“Ви уявіть, що означатиме для нашого суспільства візит президента найбільшої демократичної країни у світі. США наш стратегічний партнер, і цей візит був би потужним сигналом”, сказав Зеленський.

Він нагадав, який великий вплив на наш народ і на самого Бориса Джонсона мав візит британського прем’єра, і запевнив, що Україна завжди чекає на Байдена в себе в гостях.

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден підписав новий пакет військової допомоги Україні. Цей пакет, імовірно, міститиме більше боєприпасів для таких систем, як-от гаубиці. Пентагон каже, що вже відправив близько 184 тис. артилерійських снарядів.