Одеса під посиленою загрозою ракетних ударів – Братчук

Російські окупанти продожують загрожувати нанесенням ракетних ударів та інтенсивністю проведення повітряної розвідки в Одесі.

Сигнали тривоги лунають вже понад добу. Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні сили знищили вертоліт, дві ракети та 11 російських безпілотників

Зазначає, що напруженою залишається ситуація у невизнаному Придністров’ї. Ворог перегруповується і проводить маневри. Робить це, щоб відволікти наші Сили оборони від подій на сході України.

“Окупанти продовжують загрожувати нанесенням ракетних ударів з акваторії Чорного моря. Але протягом останньої доби наші Збройні сили України нанесли багато ударів по острову Зміїний. Наш Зміїний або буде українським, або буде безлюдним”, – наголосив Братчук.

Речник порадив одеситам не нехтувати правилами безпеки. Нагадав, що комендантська година стартує сьогодні, 8 травня з 22:00.

Біля острова Зміїний Bayraktar знищили десантний катер типу “Серна” із ЗРК “Тор”, два десантно-штурмових катери типу “Раптор”, а ще один “Раптор” суттєво ушкоджено. Також ліквідовано 46 окупантів зі складу екіпажу та десанту. Крім цього, в районі Станіслава, на Херсонщині, знищено ще й ворожий склад боєприпасів.