Дочка Кадирова, міністерка культури Чечні, за рік стала багатшою у 50 раз

Дохід дочки голови Чечні Рамзана Кадирова за рік збільшився у 50 разів.

Статки Айшат Кадирової, яка працює міністеркою культури Чечні, сягнули 44 млн. рублів, повідомило “Кавказ Реалии”.

Журналісти проаналізували відео візиту Кадирова до своєї дочки та її декларацію.

“На записі видно припаркований у дворі автомобіль Lamborghini Urus, якого немає в офіційній декларації чиновниці. Також стало відомо, що дохід Кадирової за 2021 рік зріс більш ніж у 50 разів – з 845 тис. рублів до 44 млн.”, – йдеться у матеріалі.

За інформацією журналістів, в її декларації з транспортних засобів вказана тільки записана на чоловіка вітчизняна “Лада 210740” за 200 тис. рублів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Кадирівці ссуться, як і решта москалів” – Герой України розповів про бої під Києвом

“У 2021 році у міністерки культури Чечні також з’явився особняк площею 1617 квадратних метрів і два нежитлові приміщення, що розмістилися на ділянці в шість соток – вартість всього об’єкта нерухомості може становити понад 50 млн. рублів”, – говориться у розслідуванні.

Там наголошується, що невідомо, як такі кошти можна заробити на держслужбі. Крім цього, зазначається, що у чоловіка Кадирової, який працює у її підпорядкуванні, останні два роки дохід не змінюється.

Кадиров дурить підписників про “перемоги” у війні проти України. Від початку війни він регулярно публікує відео про “подвиги” своїх бойовиків у ТікТок. Недостовірні ролики уже висміюють у мережах.

Журналісти показали віллу Кадирова в Дубаї на території п’ятизіркового готелю вартістю щонайменше $7 млн.