“Коли сюди приїхав, то подумав що мало нам показували” – окупанти скаржаться на українську армію

Російські військові хочуть уникнути участі у війні проти України. Вони скаржаться на спротив української армії.

У оприлюдненій Головним управлінням розвідки України, перехопленій розмові окупанти думають, як повернутися назад, в Росію.

“Думав укропи село, нічого не можуть. А коли сюди приїхав, то подумав що мало нам показували, скільки вони колон розбили наших. Їздимо по дорогах тільки вночі. Де укропи? Х** його знає”, – скаржиться російський загарбник своєму співрозмовнику.

Разом вони обговорюють варіанти уникнення участі в бойових діях та наслідки цього.

“Максимум дисциплінарний батальйон… Максимум пів року дадуть. Але що тих пів року. Набагато краще ніж терпіти цю х**”, – кажуть вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вбили матір на очах у двох її дітей перехоплена розмова

Крім цього, росіяни чекають на оголошення мобілізації після 9 травня та скаржаться, що контрактників можуть по кілька років не звільняти з армії.

Також обговорюють вибухи в російському Бєлгороді та можливу причетність до цього української армії. Один окупантів думає, чи це можливо, адже, на його думку, українська армія оточена “в кільці”.

“В якому кільці, хто сказав таке? Були б в кільці, не поставляли б їм зброю”, – відповідає інший.

Підрозділи окупантів охоплені панікою і шкодують, що приїхали на війну в Україну. Про це йдеться в нових телефонних розмовах загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Президент Російської Федерації Володимир Путін продовжує відправляти на війну в Україну солдат строкової служби. Усе через необхідність “термоново поповнити високі втрати” особового складу на фронті