У будинки маріупольців заселяють невідомих людей

У будинки маріупольців, які виїхали з окупованої території, заселяють невідомих людей.

Такий дозвіл видає селищна рада, яка працює під прапором так званої ДНР. Про це MRPL.City повідомила мешканка маріупольського селища Старий Крим.

“Про те, що в мене живуть люди, я дізналася раніше, але через те, що зв’язку з родичами немає, сподівалася, що це сестра з 23 мікрорайону. Але сьогодні мені повідомили, що селищна рада дала дозвіл певним людям. Я не можу уявити, що таке може бути в цивілізаційному світі. Боляче усвідомлювати, що це відбувається у нашому рідному місті”, – зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папі Франциску Кремль тричі відмовляв у евакуації цивільних з Азовсталі

“Це не поодинокий випадок, коли рашисти заселяють у чужі будинки та квартири тих людей, кого самі ж залишили без даху над головою. Більше того, коли приїжджають власники за своїми речами, нові мешканці можуть їх не віддати. Це свідчить про те, що на окупованій території панує тотальне самоуправство та беззаконня”, – сказано в повідомленні.

Російські терористи обстрілюють Маріуполь. Зруйноване росіянами місто називають європейським Алеппо.

На блокованій загарбниками Азовсталі перебувають 60 дітей. Найменшому з них – 4 місяці. Українські військові звернулися до світових лідерів з проханням посприяти гуманітарному коридору.

29 квітня ватажок ДНР Денис Пушилін приїхав з групою кремлівських пропагандистів у зруйнований росіянами Маріуполь.

Окупанти провели “пресконференцію” біля школи № 41. Пушилін розповів про “нациків”, “перемогу” й “покращення”.