Росії бракує техніки та військових для параду 9 травня

На парад 9 травня, під час якого Путін так любить брязкати зброєю, Міноборони Росії відправить ще менше техніки та людей, ніж минулого року.

Про це повідомляє ВВС.

У тамтешньому міноборони не збираються пояснювати реальні причини, чому цьогорічний парад буде менш численним. Запевняють, що усе за планом

Судячи з інформації про склад парадних колон, у параді 2022 року братиме участь 129 одиниць військової техніки. Тоді як у 2021 році у ньому брала участь 191 військова машина.

У пішому строю площею пройдуть приблизно 10 тисяч людей. Сюди навіть мусять запхати й дітей з “путінюгенда” воєнізованого руху “Юнармія”. Тоді як 2021 році у параді брали участь 12 тисяч людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеса отримала нові комплекси ППО

На Червоній площі не покажуть й деякі типи військової техніки, які брали участь у параді 2021 року:

танки Т-80БВМ,

самохідно-артилерійські установки 2С35 “Коаліція-СВ”,

важкі вогнеметні системи ТОС-1А “Сонцепек” вони саме беруть участь у бойових діях в Україні,

машини інженерної системи дистанційного мінування “Уповільнення “,

зенітний комплекс “Панцир-С” росіяни їх теж використовують у війні,

а також всі машини Росгвардії.

У Росії приховують втрати на війні в Україні. Тож, очевидно, що нікому іти вихвалятись зброєю, оскільки багато російських солдатів уже мертві. Тож мусять посилати дітей.

Від початку повномасштабної військової агресії Росії її армія втратила вбити 23 тисячі солдатів в Україні. Натомість у Росії кажуть, що їм “невідома точна кількість”. Офіційно відзвітували лише 25 березня, та й то мовилось про загибель 1 351 військовослужбовця.

Український спротив може зруйнувати план Кремля створити так звану Херсонську народну республіку.