Ferrexpo Костянтина Жеваго продовжує підтримувати медичні заклади Кременчука

Три лікарні міста Кременчук на Полтавщині отримали благодійну допомогу від компанії Ferrexpo. Зокрема, Кременчуцька міська лікарня планового лікування, Лікарня інтенсивного лікування “Кременчуцька” та Перша міська лікарня ім. О.Богаєвського. Загальна вартість товарів медичного призначення склала понад 1,2 млн грн.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

“Ця партія допомоги достатньо різностороння: від засобів індивідуального захисту та антисептиків до антибіотиків широкого спектру, імуносупресорів та експрес-тестів”, – говорить Юрій Химич, керівник програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні.

“Партія для кожної з лікарень формувалась індивідуально відповідно до їх потреб. У цей складний для України час ми прагнемо надати найнеобхідніше для медичних закладів регіону та всієї України”, – додав він.

“Наша робота сьогодні відрізняється від діяльності в мирний час напруженістю всіх служб та цілодобовим чергуванням. Ми готові до розгортання шпиталю в разі необхідності. До того ж вірус COVID-19 досі не зник. І ця допомога від Ferrexpo особливо цінна для захисту персоналу та пацієнтів”, – повідомила Людмила Мигаль, директорка Кременчуцької міської лікарні планового лікування.

За словами Оксани Корлякової, директорки Лікарні інтенсивного лікування “Кременчуцька”, її медзаклад отримує допомогу від компанії Ferrexpo з 2020 року.

“Це і швидка допомога, і спецобладнання, і засоби індивідуального захисту, що наразі допомагають приймати містян, мешканців району та переселенців 24/7”, – уточнила Оксана Корлякова.

Компанія Ferrexpo тісно співпрацює з представниками місцевої влади та центральними органами влади для забезпечення гуманітарних потреб населення України.

Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовують у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього Радянського Союзу. Поточні виробничі активи – Полтавський і Єристівський ГЗК.

Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В’єтнаму, а також США.