“Я не боюся зустрічі з Путіним” – Зеленський зібрав журналістів у метро

Президент Володимир Зеленський зібрав українських та іноземних журналістів у столичному метро, повідомляє Gazeta.ua.

Зеленський заявив, що наполягав с самого початку на переговорах з президентом країни-агресора РФ Володимиром Путіним.

“Зупинити цю війну може лише той, хто її почав. Є шлях дипломатичний, а є військовий. Будь яка здорова людина обирає шлях дипломатичний. Будь-який лідер до останнього не має права відміняти дипломатичний шлях”, – сказав.

Зеленський сказав, що не боїться зустрічі з Путіним.

“Боятися я не маю права, тому що наш народ показав, що він нічого не боїться, люди голіруч зупиняли танки. Нормальний лідер не має права боятися, коли річ йде про нашу державу і нашу незалежність”, – заявив.

Про росіян, які втікають

“Щодо постачання зброї, нам все одно, що думає з цього приводу Росія. Хоча вони й самі нам багато техніки поставили – ми пам’ятаємо, як вони кидали озброєння і тікали”

Про Маріуполь

“Якщо знищать наших людей у Маріуполі, якщо буде оголошено референдум на будь-яких окупованих територіях України, Україна вийде з будь-яких переговорів”

Про звільнення територій

“Все що росіяни прорвуть і не дай Боже окупують – ми повернемо. Це буде питання не 10-20 років, або не восьмирічної війни з 2014 року, а питання того, чи буде у нас зброя.

Як тільки вона буде і її буде достатньо, повірте мені, ми будемо повертати одразу ту чи іншу територію, яка тимчасово окупована”

Новина доповнюється.