17 вересня день ангела у власників популярних імен

Православна церква 17 вересня згадує ікону Божої Матері. Вона також відома як Неопалима Купина.

День Ангела сьогодні святкують Микола, Іван, Василь та Михайло.

Ім’я Микола походить від давньогрецького імені Ніколаос – “переможець народів”. Діти з цим ім’ям рідко хворіють та вирізняються витривалістю та силою. У дорослому віці вони працьовиті, старанні та врівноважені. Микола легко захоплюється жінками та за кілька тижнів уже може запропонувати одружитися.

Із давньоєврейської Іван – “Божа милість”. У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хасиди, які повернулися з Умані, масово хворіють на Covid-19

Ім’я Василь із давньогрецької означає “царський”, “царствений”. Це товариські люди, які з радістю проводитимуть час у компанії друзів за переглядом футболу чи хокею. Може конфліктувати з дружиною, щоб відстояти товаришів. Василь любить свою роботу і намагається бути першим у всьому. У стосунках із жінками проявляє лицарські якості та завжди виконує обіцянки. Зазвичай, приймають дружину із усіма недоліками.

Ім’я Михайло походить від давньоєврейського імені Мікаель і означає “рівний”, “подібний до Бога”. Він любить пунктуальність та порядок у всьому. Має логічний склад розуму, швидко орієнтується у незнайомих обставинах. Михайло буде хорошим керівником або військовослужбовцем.

Привітання для Миколи:

В цей радісний день саме ти є іменинником. Хочемо побажати, щоб найкращий друг приходив до тебе як можна рідше, оскільки друзі, як відомо, пізнаються в біді. Так от, бажаємо якомога менше бід і неприємностей, щоб у твого ангела-хранителя майже не було роботи. А ще – радості і щастя, здоров’я та успіхів на шляху. Нехай завжди над твоєю головою світить сонце, а за спиною стоїть маленький помічник!

Привітання для Івана:

Вітаючи тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з тобою
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм тобі дарує.

Привітання для Василя:

Хай Ангел-Хранитель вночі
Запалить тобі три свічі…
Перша свіча – за любов:
Даруй її знов і знов.
Друга – за доброту,
правду і прямоту…
Третя свіча – оберіг
Від всіх негараздів і лих.

Привітання для Михайла:

У День Ангела хочу побажати, щоб ангел завжди тебе оберігав і допомагав в усіх справах – домашніх і робочих. Щоб усі твої починання були втілені в життя, щоб завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

На іменини вся сім’я повинна відвідати церкву, причаститися, замовити і читати молитви святому покровителю. У цей день потрібно провести трапезу вдома в тихій атмосфері.